19. oktobar 2017.

 
 
"Sreća celog sveta" - novi spot grupe Mravi

 
  Grupa Mravi upravo je objavila videospot za novi singl "Sreća celog sveta", koji ujedno najavljuje album "Na ivici čovečanstva". Izlazak je planiran na proleće - i to u CD i LP izdanju.

Pesma ,"Sreća celog sveta" raslojava temu unutrašnjeg paralelnog univerzuma zatrpanog nametnutom svakodnevnicom koja suštinski ne odgovra bazičnoj ljudskoj i prirodnoj realnosti, u kojoj vladaju kosmički zakoni - oni čiju egzistenciju čovek ugrožava već hiljadama godina svojim negativnim delovanjima...

Spot je režirao Sale Ivanović, snimali su i asistirali beogradski fotografi Bojana Janjić i Nemanja Đorđević, dok je za montažu bio zadužen Davor Sopić iz bendova Žene kese i Nežni Dalibor. Reditelj Staša Tomić je radio kolor korekciju i postprodukciju.

Mravi će uskoro imati dva nastupa u Beogradu:

- 20. oktobra na Trgu Republike kao podrška organizaciji "Ne davimo Beograd", koja obeležava Dan oslobođenja Beograda

- 25. novembra planiran je zajednički koncert sa bendom Auf Wiedersehen i specijalnim gostima u okviru Vračar Roks festivala u Božidarcu.

 
 

vesti


Grupa Ti 9. decembra
u Amerikani




Beograđani i gosti prestonice proslaviće zajedno sa grupom Ti petogodišnjicu rada. Ovaj duo nastao je kao odgovor na čestu nemaštovitost i predvidljivost rok scene. Nadovezujući se na rad talentovane grupe Petrol, koja joj prethodi...